ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

 • Të bësh biznes pa marketing është sikurse tia bësh me sy një vajze në terr. Ti e di cfarë je duke bërë, por të tjerët JO! -S.Britt
 • Rreth nesh

  Screen Media është në prag për t’u bërë një nga kompanitë më të mëdha në biznesin e Outdoor Advertising në Maqedoni. Me mbi 600 vende në mbarë vendin…Më shumë

 • Pse reklamimi i jashtëm?

 • Lokacionet

Klientët tanë

 


 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.