ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Variacionet e produktit

Disa nga të dhënat e prodhimit, ilustrime apo fotografi që i përmban kjo ueb faqe e Screen Media Dooel janë të përgatitura për përdorim të përgjithshëm në ueb faqet e Screen Media në shtete të ndryshme nga e gjithë bota. Si rezultat i kësaj, disa nga informacionet apo paisjet që nuk janë të përfaqësuara në disa shtete apo me qëllim që të përmbush kërkesat e tregut lokal apo kontrollet e vazhdueshme në këto shtete, mund të jenë prezent ne specifika apo konfiguracione te ndryshme.

 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.