ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Screen Media Dooel
Jane Sandanski nr. 80-1, Tetovë, Maqedoni
Paraqitur nga pronari: Z. Elmedin Ademi
Përgjegjës për përmbajtjen:
Elmedin Ademi, pronar dhe drejtor

Kontakt:
Telefon: +389 322 4944
Faks: +389 2 322 4944
Email: office@screenmedia.mk
Numri tatimor: MK4028008505361

Dizajni dhe implementimi i web-faqes:
Talenta
Ilindenska nr.153/01, 1200 Tetovë, Maqedoni
www.talenta.mk

 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.