ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Të drejtat autoriale

Të drejtat autoriale 2014 Screen-Media DOOEL
Gjitha të drejtat janë të përmbajtura. Tekst, fotografi, dosje të animuara, video dhe aranzhimet ne ueb faqen e Screen Media Dooell janë lëndë e të drejtës autoriale dhe mbrojtje e pronës intelektuale. Këto lëndë nuk mund të kopjohen për qëllime reklamuese apo të shpërndahen, as që mund të zëvendësohen apo të dërgohen në rrjete të tjera. Disa ueb faqe të Screen Media Dooel gjithashtu përmbajnë materiale që janë subjekt i së drejtës autoriale të ofruesve të saj.

 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.