АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Скрин Медиа

Скрин Медиа е на чекор да го преземе приматот на најголема компанија за надворешно рекламирање (рекламирање надвор од домот) во Македонија. Со над 600 локации низ целата земја, посветени сме на нашите клиенти, да им обезбедиме врвни решенија за надворешно рекламирање, сè со цел за зголемување на нивната продажба и присуство на пазарот. Одигравме значајна улога при интегрирање нови иновации и стратегии на рекламирање, со цел да се зголемат потребите од медиуми за надворешно рекламирање кај повеќето мали и големи бизниси.
Без сомнение, факт е дека конкуренцијата на пазарот на потрошувачи експоненцијално расте, и како и во секој бизнис, потребно е да се има силен и ефикасен план за надворешно рекламирање, за името на Вашиот бренд трајно да биде врежано во мислите на илјадници луѓе, а меѓу нив и Вашата целна публика.
Со помош на Скрин Медиа, ќе бидете обезбедени со сите алатки и решенија коишто Ви се потребни за Вашиот бренд да стане првото нешто на што помислува секој поединец во Вашиот целен пазар. Основана во 2008 година, Скрин Медиа стана предводник во индустријата за надворешно рекламирање.
Секако, важно е Вашето присуство да биде видливо на Интернет, тоа се подразбира, но ние веруваме дека рекламирањето ќе биде успешно само доколку е видливо за поголем број луѓе. И токму затоа, ние сме најдобри кога станува збор за прецизно пласирање на Вашите огласи надвор, на рекламни табли – билборди, на ѕидови, итн. Наша примарна цел е на бизнисите да им се овозможат најповолни локации за поставување рекламни табли (билборди), со примена на најдобрите стратегии, неспоредливи со други.
Инвестирање во ефикасно и прецизно надворешно рекламирање
„Рекламирањето надвор од домот“ (надворешно рекламирање) не треба да биде ништо поразлично од секоја друга Ваша инвестиција во маркетинг заради зацврстување на присуството на пазарот. Ние во Скрин Медиа, ја претвораме таквата инвестиција во идентитет на силен бренд. Се фокусираме на нашата помош за Ваш раст на кус и долг рок.

 • screenmedialogo (1)
  Тука, во Скрин Медиа, ние се разбираме важноста на одлуката на кариера. Започнете ја вашата работа пребарување и аплицирате онлајн >> office@screenmedia.mk
 • Емаил: office@screenmedia.mk
  Тел 1: +389 (0)2 322 4944
  Тел 2: +389 (0)44 350 991
  Факс : +389 (0)2 322 4944

  Канцеларија 1: Коле Неделковски бр.61 лок.1, 1000 Скопје, Македонија
  Канцеларија 2: Автопат Мајка Тереза E65 Бензинска Lukoil 025, Прв Кат 1226 Желино, Македонија

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.