ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Produktet tona

Screen Media ofron për ju mundësinë për zgjedhjen e të gjitha produkteve të mundshme, të cilat janë në shërbim të reklamimit “outdoor”.

Bilbordet
Bilbordet veçohen sepse janë ndër format më efektive për reklamimin e kompanisë tuaj. Bilboardet kanë efekt të fuqishëm  në mendjen e audiencës tuaj të synuar. Ne mund t’ju japim ide kreative për për reklamimin e kompanisë tuaj në billboard dhe në të gjitha formatet e mediave.

Megalajt
Bota e reklamave në natyrë ka ndryshuar në mënyrë drastike, gjë  e cila na mundëson që ato të zëvenësohen me të reja, me reklama shumë më kreative sikurse është lloji i reklamave mega-të ndritshme, të cilat ndriçohen me ndihmën e llambave ndriçuese duke e bërë reklamën tuaj më tërheqëse. Megalajt-i ka funksionin e ndikimit më të fortë, me precizitet dhe saktësi.

Citylight
Citylight ndriçohen me të njejtën dritë, në një kuti prej qelqi, në të cilën gjendet edhe reklama juaj. Ajo konsiderohet si formë e përshtatshme, e cila ka për detyrë të theksojë emrin e markës tuaj dhe të ketë ndikim më të rëndësishëm për audiencën tuaj të synuar. Ne në Screen Media mund ta rregullojmë ndriçimin e reklamës tuaj në lokacionet e ndryshme të qytetit në mënyrë precize.

Fasada
Pikturimi i porosisë tuaj në mure të ndryshme dhe në ndërtesa është një formë e mrekullueshme e reklamave me ndikim të jashtëm. Në Screeen Media gjithashtu mund të sigurojmë shtypjen e reklamës tuaj në vinyl, me të cilën arrijmë në një vështrim më estetik dhe të veçantë.

 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.