ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Pse neve?

Me vendqëndrim në Maqedoni dhe me më shum se 600 lokacione në gjith vendin, Screen Media është bërë një ndër reklamuesit e parë të jashtëzakonshëm dhe shumë kreativ për reklamim, për gjith bizneset që kërkojnë shërbim dhe promovim të produkteve të tyre.

Screen Media është pioneer për reklamat në natyrë . E themeluar në vitin 2008, suksesshëm i tejakaluam pritjet e e klientëve tanë më së miri nga kush do qoftë tjetër, në mënyrën më të mirë të mundshme plotësuam kërkesat e tyre.

Metodat dhe strategjitë tona  kanë për qëllim të bëjnë rritjen e  të ardhurave  dhe popullaritetit të markës tuaj. Ne nuk e lëmë klientin tonë në pa siguri për idea dizajnuese. Ne në Screen Media, arritëm përsosjen e “reklamimit të jshtëm”- me ndihmën tonë , mundë të jeni të sigurt për rezultat të favorshëm dhe pozitiv.

Screen Media është e fokusuar për reklamim në natyrë, të zhvillojë dhe të shtyp reklamën tuaj më shpejtë se kush do – duke e vendosur atë reklam në billboard. Kualiteti dhe efekasiteti janë dy karakteristikat më të rëndësishme të suskesit tonë, dhe këtu nuk ka vendë për kompromis.

Angazhimi , profesionalizimi dhe përgjegjësia ndaj klientëve tanë në cdo ofertë që shpallim është rritur  nga respekti dhe njohja e shumë bizneseve në gjithë vendin, dhe nga kjo fatmirësisht jemi të suksesshëm dhe përfaqësohemi ne 600 lokacione .

Besoni në Screen Media , për reklamat tuaja në natyrë , në kthim ne do të rritim popullartitetin  dhe identitetin e markës tuaj në një nivel krejtësisht te ri.

 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.