АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Фасада

Што е тоа фасада?

Означувајќи значајни локации во најголемите метрополски градови, фасадите се детални реклами, коишто како цртежи се прикачени директно за надворешната површина на зградите. Тие обезбедуваат одлична изложеност во забележливи урбани реони и се дизајнирани за долгорочна употреба.
Тоа се големи, нестандардни, рекламни структури
Забележливи од пешаците и автомобилскиот сообраќај во големите градови.
Впечатливи се од далечина, при туристичките тури по меѓудржавните и големите автопати
• Cо специјални ефекти што паѓаат во очи и привлекуваат внимание.
Дизајнирани се така што се приспособуваат на различни уникатни форми и големини.

 • screenmedialogo (1)
  Тука, во Скрин Медиа, ние се разбираме важноста на одлуката на кариера. Започнете ја вашата работа пребарување и аплицирате онлајн >> office@screenmedia.mk
 • Емаил: office@screenmedia.mk
  Тел 1: +389 (0)2 322 4944
  Тел 2: +389 (0)44 350 991
  Факс : +389 (0)2 322 4944

  Канцеларија 1: Коле Неделковски бр.61 лок.1, 1000 Скопје, Македонија
  Канцеларија 2: Автопат Мајка Тереза E65 Бензинска Lukoil 025, Прв Кат 1226 Желино, Македонија

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.