ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Fasada

Çfarë është një fasadë?

Përfshijnë vendet e rëndësishme të qyteteve të mëdha, fasadat janë reklama detajore cilat si vizatim janë të ngjitura direkt në sipërfaqen e jashtme të ndërtesave. Ato mundësojnë ekspozim të shkëlqyer të dukshëm, zonat urbane dhe janë të dizajnuar për përdorim afatgjatë.
Të mëdha, strukturat jo-standarde reklamuese
Vërehen nga këmbësorët dhe trafiku i automjeteve në qytetet e mëdha.
Të dukshëm nga një distancë në turne turistike në autostrada ndërshtetërore dhe
Me efekte speciale që bien në sy dhe tërheqin vëmendjen.
Të dizajnuar ashtu që të përshtaten në forma dhe madhësi të ndryshme unikale.

 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.