АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Историја

 

2015
December 15

Менаџерот на годината

За микро претпријатија ја освои првата награда Адеми Elmedin од “Скрин Медиа”
September 15

European Business Award

Скрин Медиа е национален победник (Македонија) ќе ја претставува Македонија во Европските бизнис награди 2015/16, во категоријата “елити награда за стратегија за развој на годината”.
July 18

Хуманитарна Акција

Хуманитарна Акција
По повод Курбан Бајрам, хуманитарна акција со прехранбени пакети на семејствата кои имаат потреба оркестрирани од страна на Ел Хилал.
2014
January 15

Општина Гостивар

Ексклузивен договор со општина Гостивар, по пат на јавен оглас објавен од страна на Општина Гостивар и поднесување на понудите, es со повисока цена од Screen медиуми.
2013
September 15

Општина Куманово

Договор со Општината Куманово, за поставување на билборди.
March 15

Договор со швајцарски инвеститори

Склучување на договор со швајцарски инвеститори и повратот на имотот во неговата оригинална состојба.
January 15

Град Скопје

15-годишен договор со Град Скопје задно осветлување поставување 200 63 12 LCD панели Citylight dge.
2012
November 15

Општина Битола

Договор со Општината Битола, за поставување на билборди.
October 15

Општина Тетово

Договор со Општина Тетово за поставување билборди и светлечки билборди промоција (подсветка) за прв пат пред граѓаните на Тетово.
April 15

Општина Охрид

Договор со Општината Охрид, за поставување на билборди.
February 15

Општина Прилеп

Договор со Општината Велес, за поставување на билборди.
2011
February 15

Агенција за регионални патишта

Договор со Агенцијата за патишта поставување на билборди во мега димензии на патиштата и граничните премини.
January 15

Нови канцеларии во Скопје

Трансфер на канцелариите во Скопје и зголемување на тимот. (Комерцијалист, менаџер …)
2010
December 15

Општина Штип

Договор со Општината Штип, за поставување на билборди.
August 15

Општина Велес

Договор со Општината Велес, за поставување на билборди.
June 15

Општина Дебар

Договор со Општината Дебар, за поставување на билборди.
February 15

Општина Кичево

Договор со Општината Кичево, за поставување на билборди.
February 15

Општина Струга

Договор со Општината Струга, за поставување на билборди.
January 15

Општина Гостивар

Договор со Општината Гостивар, за поставување на билборди.
2009
December 15

Договор со швајцарски инвеститори

Договор со швајцарски инвеститори за развој на бизнисот.
March 15

Почнувајќи на ООХ бизнис

Поставување на 7 локации (билборди), на патот Тетово – Скопје.
2008
December 15

Истражување на пазар

Анализа на бизнис “надворешно рекламирање” во Македонија.
November 15

Првата кампанја – Media Buying

Организација и управување за сериозна кампања во Македонија.
August 15

Основањето на компанијата

Основањето на компанијата како маркетинг агенција.
 • screenmedialogo (1)
  Тука, во Скрин Медиа, ние се разбираме важноста на одлуката на кариера. Започнете ја вашата работа пребарување и аплицирате онлајн >> office@screenmedia.mk
 • Емаил: office@screenmedia.mk
  Тел 1: +389 (0)2 322 4944
  Тел 2: +389 (0)44 350 991
  Факс : +389 (0)2 322 4944

  Канцеларија 1: Коле Неделковски бр.61 лок.1, 1000 Скопје, Македонија
  Канцеларија 2: Автопат Мајка Тереза E65 Бензинска Lukoil 025, Прв Кат 1226 Желино, Македонија

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.