ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Historia

 

2015
December 15

Menaxheri i vitit

Për mikro ndërmarrjet çmimin e parë e fitoi Elmedin Ademi nga “Screen Media”
September 15

European Business Award

Screen media është fitues kombëtar ( Maqedoni ) duke përfaqësuar Maqedoninë në European Business Awards 2015/16, në kategorinë “Elite Award for Growth Strategy of the year”.
July 18

Aktivitet Humanitar

Aktivitet Humanitar
Me rastin e festës së fitër Bajramit, aktivitet humanitar me paketa ushqimore për familjet me nevoja dirigjuar nga El Hilal.
2014
January 15

Komuna e Gostivarit

Kontratë ekskluzive me Komunën e Gostivarit, nëpërmjet njoftimit publik të publikuar nga Komuna e Gostivarit dhe dorëzimin e tenderëve, çmim më të lartë nga Screen Media.
2013
September 15

Komuna e Kumanovës

Marrveshje me Komunën e Kumanovës për vendosjen e panove reklamuese.
March 15

Marrveshja me investitorët Zviceran

Përfundimi i marrveshjes me investitorët Zviceran dhe kthimi i pronësis në gjendjen fillestare.
January 15

Qyteti i Shkupit

Marrveshje 15 Vjecare me Qytetin e Shkupit për vendosjen e 200 Backlight , 63 Citylight dge 12 Lcd paneleve.
2012
November 15

Komuna e Manastirit

Marrveshje me Komunën e Manastirit për vendosjen e panove reklamuese.
October 15

Komuna e Tetovës

Marrveshje me Komunën e Tetovës për vendosjen e panove reklamuese, dhe promovimin e panove ndricuese (backlight) për herë të parë para qytetarve të Tetovës.
April 15

Komuna e Ohrid

Marrveshje me Komunën e Ohrid për vendosjen e panove reklamuese.
February 15

Komuna e Prilepit

Marrveshjje për vendosjen e panove reklamuese me Komunën e Prilepit.
2011
February 15

Agjencioni për Rrugë Rajonale

Marrveshje me Agjencionin për Rrugë Rajonale për Vendosjen e panove reklamuese ne Mega dimensione në rruget magjistrale dhe pikat kufitare.
January 15

Zyra te reja ne Shkup

Transfer në Zyra në Shkup dhe rritja e Ekipës . (komercialist, menaxher …)
2010
December 15

Komuna e Shtipit

Marrveshje me Komunën e Shtipit për vendosjen e panove reklamuese.
August 15

Komuna e Velesit

Marrveshje ‘ekskluzive’ me Komunën e Velesit, në bazë të përzgjedhjes si oferta më e lartë nga kompania Screen Media ofruar për Komunën e Velesit.
June 15

Komuna e Dibrës

Marrveshje me Komunën e Dibrës për vendosjen e panove reklamuese.
February 15

Komuna e Kërcovës

Marrveshje me Komunën e Kërcoves për vendosjen e Panove reklamuese.
February 15

Komuna e Strugës

Marrveshje me Komunën e Strugës për vendosje te panove Reklamuese.
January 15

Komuna e Gostivarit

Marrveshje me Komunën e Gostivarit për vendosjen e panove reklamuese – bilboard.
2009
December 15

Marrveshje me Investitor Zviceran

Marrveshje me Investitorë Zviceran për zhvillimin e Biznesit.
March 15

Fillimi i biznesit OOH

Vendosja e 7 lokacioneve (pano reklamuese – bilboard), në rrugën magjistrale Tetovë – Shkup.
2008
December 15

Market Research

Analizë për biznesin ‘outdoor advertising’ në Maqedoni.
November 15

Kampanja e parë – Media Buying

Organizim dhe menaxhim per kampanje serioze ne Maqedoni.
August 15

Themelimi kompanisë

Themelimi i kompanisë si Agjencion Marketingu.
 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.