АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Бигборд

Осветлување:     Предно и задно осветлување
Формат:               8 x 3 m, 10 x 4 m, 10 x 5 m, 12 x 3 m, 12 x 5 m, 14 x 4 m
Постер:                 Хартија и ПВЦ

Мрежата на Скрин Медиа вклучува и избор на бигборд-и коишто варираат во димензијата и осветлувањето. Бигборд-ите се дел од покривната мрежа на влезовите и излезите во/од градовите. Најпогодни се за институтски кампањи и долгорочно рекламирање.

 • screenmedialogo (1)
  Тука, во Скрин Медиа, ние се разбираме важноста на одлуката на кариера. Започнете ја вашата работа пребарување и аплицирате онлајн >> office@screenmedia.mk
 • Емаил: office@screenmedia.mk
  Тел 1: +389 (0)2 322 4944
  Тел 2: +389 (0)44 350 991
  Факс : +389 (0)2 322 4944

  Канцеларија 1: Коле Неделковски бр.61 лок.1, 1000 Скопје, Македонија
  Канцеларија 2: Автопат Мајка Тереза E65 Бензинска Lukoil 025, Прв Кат 1226 Желино, Македонија

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.