ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Bigbord

Ndriçimi:         Ndriçim para dhe mbrapa
Format:           8 x 3 m, 10 x 4 m, 10 x 5 m, 12 x 3 m, 12 x 5 m, 14 x 4 m
Përshkrimi:     Letër dhe PVC

Rrjeti i Screen Media përfshin edhe zgjedhjen e bigbordeve të cilët ndryshojnë në dimension dhe ndriçim. Bigbordet janë pjesë e mbulimit të rrjetit hyrjes dhe daljes ne qytete. Më të përshtatshme janë për fushatat institucional dhe reklamimeve afatgjatë.

 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.