АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Билборд

Осветлување:        Предно осветлување и без осветлување
Формат:                   4,00 x 3,00 m and 5,04 x 2,38 m
Постер:                     Хартија
Билборд-ите се рекламни паноа, погодни за кампањи во широки размери. Овозможувајќи им на клиентите да постигнат сеопфатна покриеност преку националната мрежа на Скрин Медиа, билборд-ите нудат висококвалитетно рекламирање.

 • screenmedialogo (1)
  Тука, во Скрин Медиа, ние се разбираме важноста на одлуката на кариера. Започнете ја вашата работа пребарување и аплицирате онлајн >> office@screenmedia.mk
 • Емаил: office@screenmedia.mk
  Тел 1: +389 (0)2 322 4944
  Тел 2: +389 (0)44 350 991
  Факс : +389 (0)2 322 4944

  Канцеларија 1: Коле Неделковски бр.61 лок.1, 1000 Скопје, Македонија
  Канцеларија 2: Автопат Мајка Тереза E65 Бензинска Lukoil 025, Прв Кат 1226 Желино, Македонија

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.