ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Bilbord

Ndriçimi:             Ndriçim para dhe pa ndriçim
Format:               4,00 x 3,00 m and 5,04 x 2,38 m
Përshkrimi:        Letër

Bilbordet janë pano reklamues të përshtatshme për fushata në shkallë të gjerë. Duke u mundësuar klientëve të arrijnë mbulim të plotë nëpërmjet rrjetit kombëtar të Screen Media, bilbordet ofrojnë reklamim me cilësi të lartë.

 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.