ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Beklit

Ndriçimi:              Beklit
Dimenzionet:      4,60 x 2,60 m, 8 x 3 m, 4m x 3m
Përshkrimi:          PVC
PVC Beklitet janë lloj i jashtëzakonshme i paneleve reklamuese, në dispozicion në të gjitha kryeqytetet kryesore. Këto ‘ndërmjetësues’ janë të dizajnuara në mënyrë speciale dhe rekomandohen për reklama të klasit të parë. Duke reflektuar ndalimin e fotografisë reklama e beklit ka ndriçimin e saj.

 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.