АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Ние во Скрин Медиа, силно веруваме во исклучително застапување и одзив кон корисниците, и токму поради тоа, најдобри сме кога станува збор за кориснички услуги. Еве како можете да нè контактирате и да ја добиете Вашата бесплатна понуда:

Канцеларија 1

Адреса: Коле Неделковски бр.61 лок.1,
1000 Скопје, Македонија

Телефон : +389 (0)2 322 4944
E-маил : office@screenmedia.mk

Канцеларија 2

Адреса: Автопат Мајка Тереза Е65
Бензиска Пумпа Лук Оил бр. 025, први кат
1226 Желино, Македонија
Телефон : +389 (0)44 350 991
Факс :  +389 (0)2 322 4944
E-маил : office@screenmedia.mk

 • screenmedialogo (1)
  Тука, во Скрин Медиа, ние се разбираме важноста на одлуката на кариера. Започнете ја вашата работа пребарување и аплицирате онлајн >> office@screenmedia.mk
 • Емаил: office@screenmedia.mk
  Тел 1: +389 (0)2 322 4944
  Тел 2: +389 (0)44 350 991
  Факс : +389 (0)2 322 4944

  Канцеларија 1: Коле Неделковски бр.61 лок.1, 1000 Скопје, Македонија
  Канцеларија 2: Автопат Мајка Тереза E65 Бензинска Lukoil 025, Прв Кат 1226 Желино, Македонија

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.