ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Në Screen Media, besojmë fuqishëm dhe jemi përgjegjës ndaj klientëve, të cilët janë të kyqur dhe për atë arsye jemi më të mirët kur bëhet fjalë për shërbime shfrytëzuese. Ja si mund të na kontaktoni dhe të merrni ofertën tuaj pa pagesë.

Zyra 1

Adresa: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1,
1000 Shkup, Maqedoni

Telefon : +389 (0)2 322 4944
E-mail : office@screenmedia.mk

Zyra 2

Adresa: Autostrada Nënë Tereza E65
Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë
1226 Zhelinë, Maqedoni
Telefon : +389 (0)44 350 991
Faks :  +389 (0)2 322 4944
E-mail : office@screenmedia.mk

 • screenmedialogo (1)
  Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
 • Email: office@screenmedia.mk
  Tel 1: +389 (0)2 322 4944
  Tel 2: +389 (0)44 350 991
  Fax : +389 (0)2 322 4944

  Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
  Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.