ADEL HOLDING

ADEL Holding, është grupacioni i cili në vete përfshin biznese nga subjekte të ndryshme, sikurse janë ndërtimtaria, logjistika, patundshmëria, tregtia, distribucioni dhe reklamimi e marketingu.

Zgjedhjet presidenciale 2019

  • screenmedialogo (1)
    Në Screen Media, e kuptojmë rëndësinë e vendimit të një karriere. Filloni kërkimin e punës tuaj dhe aplikoni Online >> office@screenmedia.mk
  • Email: office@screenmedia.mk
    Tel 1: +389 (0)2 322 4944
    Tel 2: +389 (0)44 350 991
    Fax : +389 (0)2 322 4944

    Zyra 1: Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000 Shkup, Maqedoni
    Zyra 2: Autostrada Nënë Tereza E65 Pompa e benzinës Lukoil 025, Kati parë 1226 Zhelinë, Maqedoni

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.