АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Авторски права

Авторски права, 2014 г.; Скрин Медиа ДООЕЛ
Сите права се задржани. Текстови, слики, графика, анимација, фајлови, видео и аранжмани на интернет-страницата на Скрин Медиа ДООЕЛ се предмет на авторски права и заштита на интелектуална сопственост. Овие предмети не можe да бидат копирани за комерцијални цели или дистрибуирани, ниту пак може да бидат изменети или испратени до други интернет-страници. Некои интернет-страници на Скрин Медиа ДООЕЛ исто така содржат материјал којшто е предмет на авторски права на нивните понудувачи.

 • screenmedialogo (1)
  Тука, во Скрин Медиа, ние се разбираме важноста на одлуката на кариера. Започнете ја вашата работа пребарување и аплицирате онлајн >> office@screenmedia.mk
 • Емаил: office@screenmedia.mk
  Тел 1: +389 (0)2 322 4944
  Тел 2: +389 (0)44 350 991
  Факс : +389 (0)2 322 4944

  Канцеларија 1: Коле Неделковски бр.61 лок.1, 1000 Скопје, Македонија
  Канцеларија 2: Автопат Мајка Тереза E65 Бензинска Lukoil 025, Прв Кат 1226 Желино, Македонија

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.