АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Варијации на продуктот

Некои од информациите за производот, илустрации и слики што ги содржи оваа интернет-страница на Скрин Медиа ДООЕЛ, подготвени се за општа употреба за интернет-страниците на Скрин Медиа ДООЕЛ во различни земји од целиот свет. Како резултат на тоа, некои од информациите и/или опремата, коишто не се достапни во некои земји или коишто со цел да ja задоволат локалнaтa побарувачка на пазарот или регулаторнитe контроли во овие земји, може да бидaт достапни само во различни спецификации или конфигурации.

 • screenmedialogo (1)
  Тука, во Скрин Медиа, ние се разбираме важноста на одлуката на кариера. Започнете ја вашата работа пребарување и аплицирате онлајн >> office@screenmedia.mk
 • Емаил: office@screenmedia.mk
  Тел 1: +389 (0)2 322 4944
  Тел 2: +389 (0)44 350 991
  Факс : +389 (0)2 322 4944

  Канцеларија 1: Коле Неделковски бр.61 лок.1, 1000 Скопје, Македонија
  Канцеларија 2: Автопат Мајка Тереза E65 Бензинска Lukoil 025, Прв Кат 1226 Желино, Македонија

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.