АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Скрин Медиа ДООЕЛ
Јане Сандански бр. 80-1, Тетово, Македонија
Застапен од сопственикот г-н Елмедин Адеми
Одговорен за содржината:
Елмедин Адеми, сопственик и директор

Контакт:
Телефон: +389 322 4944
Факс: +389 2 322 4944
Емаил: office@screenmedia.mk
Даночен број: MK4028008505361

Концепт и спроведување на интернет-страницата:
Талента
Илинденска бр.153/01, 1200 Тетово, Македонија
www.talenta.mk

 • screenmedialogo (1)
  Тука, во Скрин Медиа, ние се разбираме важноста на одлуката на кариера. Започнете ја вашата работа пребарување и аплицирате онлајн >> office@screenmedia.mk
 • Емаил: office@screenmedia.mk
  Тел 1: +389 (0)2 322 4944
  Тел 2: +389 (0)44 350 991
  Факс : +389 (0)2 322 4944

  Канцеларија 1: Коле Неделковски бр.61 лок.1, 1000 Скопје, Македонија
  Канцеларија 2: Автопат Мајка Тереза E65 Бензинска Lukoil 025, Прв Кат 1226 Желино, Македонија

 • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.